Kursen slut för denna gång

Min brors hundar, Torsten och Astor, vilar hemma hos "farmor-matte". Min brors hundar, Torsten och Astor, vilar hemma hos "farmor-matte".

Efter en veckas kurs i digital bildbehandling känner jag mig nöjd. Under veckan har jag nämligen lyckats rensa och sortera igenom (nästan) alla digitalbilder vi tagit under de senaste nio åren! Det behövdes verkligen en vecka vigt till bara detta. Då har jag suttit hela dagarna och sent in på kvällarna och letat igenom mappar på olika ställen i två olika datorer. Jag har sammanställt dem till en mapp för varje år och jag har tagit bort massor! För att undvika att "inte se skogen för alla träd"... Nu har jag lovat mig själv att börja ett nytt fotoliv. Jag ska tanka ur kamerorna med en gång när jag fotat. Jag ska välja en eller några få bilder från samma tillfälle och sedan, med en gång, DELITA alla andra bilder. Sen ska minneskortet formateras och någon gång ibland gäller det att spara till en extern hårddisk. Då kan det väl inte bli fel? 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln