Skräddare i Gambia!

Nu sys det åt "Afrikabutiken" i både Gambia och Mali! En kvinna som jobbar för Gambiagrupperna, Kristina Lundahl, har hjälpt mig att hitta en duktig skräddare där. Han heter Bubacarr och jag ska fråga honom om jag får sätta in en bild på honom.

 

Bubacarr har varit ute på marknader och tagit kort på mängder av läckra tyger som jag har fått välja mellan. Det värsta är att jag vill ha så många... och nu har jag beställt massor.

 

Har mailat Bubacarr flera modeller på söta barnklänningar och på barntunikor. Längtar nu efter att få se resultatet och efter att känna doften av Afrika när man packar upp...

 

Men än dröjer det mer en än månad innan hemkomsten av de nya varorna...

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln