Helg i Stockholm

Var i Stockholm för att träffa gamla kompisar i helgen, vi är fyra tjej-tanter som gick på Rödakorsets folkhögskola 1993-94. Sist vi alla träffades vid samma tillfälle måste vara över tio år sedan. Nu sammanstrålade vi från Belgien, Norrland, Kumla och Stockholm för en uppdatering i gammal vänskap. Förutom att prata och äta ägnade en hel del tid till att gå runt på söder och besöka konstgallerier och heminredningsbutiker med afrikanska saker. 

 

På "konst och form" på Hornsgatan, såg jag två små grafiska blad av Catharina Edlund, en konstnär och designer som jag verkligen beundrar. Hon gör vackra bilder som det är mycket saga över, utan att de för den skull blir för söta. Exempel på hennes bilder ser du här. Titta gärna på hennes blogg:

http://catharinaedlund.blogspot.com/

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln